10 anys d’experiència ens avalen, la nostra tasca pedagògica envers la música va començar l’any 2002 en una petita escola al C/Bruc d’Igualada. En els seus inicis tingué sempre molt present la filosofia que marcaria l’evolució de l’Escola, i que encara avui guia l’activitat quotidiana del centre : transmetre als alumnes l’amor per la música a través de l’aprenentatge divertit i de qualitat.
Tot i que l’escola es coneguda per la seva vessant moderna , també oferim gran varietat d’especialitats en la vessant més clàssica, pretenem doncs que sigui una escola oberta a tothom: petits, joves i grans, i amb objectius ben diferents: sensibilització, per gaudir-ne o bé per professionalitzar-se.
Oferim un tracte personalitzat i un seguiment constant dels alumnes, amb actuacions en directe de petit format i la gran AUDICIÓ de FINAL de CURS, on tots els alumnes exposen els seus coneixements obtinguts durant el curs, i també un musical interpretat per els alumnes de teatre musical.
Cada alumne pot confeccionar el seu propi Pla d’Estudis, dins del gran ventall de possibilitats que oferim.
La botiga neix arran de les necessitats dels propis alumnes en trobar tot allò relacionat en el seu instrument, des de l’accessori més simple a l’ instrument més adequat i sempre assessorat per un equip d’especialistes i també músics.