Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electronic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Nom de l’entitat:

Raó Social: ASSOCIACIO NOU CENTRE D’IGUALADA DE COMERCIANTS NEGOCIS I ENTITATS (en endavant, Nou Centre)

NIF: G66212606

Adreça: Espai Cívic Centre d’Igualada C / Trinitat, 12 08700 IGUALADA- BARCELONA

Telèfon: 938054174

Email: socis@noucentreigualada.cat

 

INSCRIPCION REGISTRAL

Inscrita en data 10/04/2014 a la Secció 1ª del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb Nº d’ Inscripció: 52824

 

FINALITAT DE LA PAGINA WEB

Informativa i de serveis

El present avis legal (des d’ara, “l’Avís Legal”) regula l’ús del seu lloc web:

www.noucentreigualada.cat

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Nou Centre i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

US I ACCE´S D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Nou Centre o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pagines web, el seu disseny gràfic i codis son titularitat de Nou Centre i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació publica, transformació o qualsevol altre activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pagines web ni fins i tot citant les fonts, excepte amb consentiment per escrit de Nou Centre.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Nou Centre es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pagines web, i fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a alguns usuaris.

Nou Centre no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pagines web de tercers a les que s’hi pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pagina web propietat de Nou Centre. La presencia de “links” o enllaços en les pagines web de Nou Centre tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment , invitació o recomanació sobre els mateixos.