ADM. LOTERIA SAGRADA FAMÍLIA

Av. Barcelona, 11
https://www.loteria1x2.com/
salutisort@zenonroma.com
Tel.: 938054845

Ens complau oferir-vos un nou projecte d’administració de loteries online.
Un nou sistema que ofereix més proximitat als nostres clients, molta més comoditat, més diversitat d’apostes, possibilitat d’abonaments, amb software gratuït per obtenir una gran optimització en les formes de joc i tot plegat sense incrementar els costos, amb un procés segur i exempt de qualsevol tipus de despeses i comissions. Sempre amb la total seguretat a l’operar mitjançant servidor segur i confidencialitat de dades. En definitiva, una nova forma de jugar adaptada al segle XXI.
Us oferim la possibilitat d’apostar a tots els jocs de Loterías y Apuestas del Estado, la primitiva, l’eruomillones, bonoloto, el gordo de la primitiva, la quiniela 1×2, el quinigol i comprar dècims de la Loteria Nacional per als sortejos de dijous i dissabte a més dels extraordinaris de Nadal i del Nen.
Aquest projecte es basa a l’Administració de Loteries número 5 d’Igualada, Sagrada Família, amb una llarga experiència al sector i amb nova gerència des del 2010.
Aquesta combinació d’experiència i il·lusió ens ha portat a emprendre aquest camí d’adaptació a les noves tecnologies i hàbits socials.
Seguiu-nos també al Facebook, a la pàgina de loteria1x2.com, on trobareu tota la informació disponible sense haver-se de desplaçar a una administració de loteria.
Esperem que tot plegat aconsegueixi més premis per a tots els apostants que ens facin confiança.
Salut i sort per a tots !!!