DON RELAX

Ctra. Manresa, 133
donrelax@gmail.com
Tel.: 938030375

Don Relax és un negoci familiar. La majoria dels clients de l’establiment son veïns de la ciutat, una clientela fidel que confia desde fa anys en la professionalitat i el tracte personalitzat que ofereixen.
El negoci es va iniciar ara fa 25 anys quan el matrimoni que regenta la marca va començar amb un petita botiga a l’antic Mercaplus. Més tard van passar al carrer Balmes i finalment a la Carretera de Manresa, des d’on fa vint anys que ofereixen servei.
Un establiment de tota confiança on, en paraules de la seva propietària, la Gemma, “Venem salut i venem descans”.
A Don Relax es prenen el negoci com una afició: “Ens agrada anar a les fàbriques, veure tot allò que hi ha darrere de la venda, comprovar com és el procés de fabricació dels matalassos i quins son els materials que es fan servir…” Per aquesta raó a Don Relax coneixen de primera mà el producte que venen i estudien les necessitats de cada client abans de recomanar-li un coixí o un matalàs. “Els 5 primers minuts son els més importants perquè has fet un amic per entendre el que necessita”. Apunta que
“Tothom que entra a la botiga s’ha informat abans per internet”. No obstant, a Don Relax es posa en valor el servei personalitzat d’assessoria en el descans: “El client vol dormir bé. Entra a la botiga perquè dorm malament. Hem de pensar que el client dormi bé molts anys”.