El nostre servei d’assessorament nutricional t’ofereix una dieta personalitzada realitzada pel nostre equip nutricional. Som especialistes i t’ensenyem a cuidar-te i a aconseguir els teus objectius.
Comptem amb una àmplia varietat de productes de dermocosmètica i la formació necessària per poder assessorar-te. Treballem amb les marques més innovadores del mercat actual.
T’oferim una atenció farmacètica personalitzada amb sistemes personificats de dosificació, orientació en salut ocular o auditiva i assessorament per a viatgers.
Realitzem les teves anàlisis a l’instant: sucre, colesterol i prova d’embaràs.
A Farmàcia Esteve elaborem fórmules magistrals a partir de la recepta del teu metge o especialista. Disposem d’un laboratori amb llicència per poder formular fàrmacs adaptats a les teves necessitats.
En la nostra ortopèdia disposem de qualsevol material ortopèdic que puguis necessitar. Ortopèdia a mida: plantilles, vascular, biodinàmica i ajuda tècnica
Seguim els teus tractaments d’hipertensió, diabetis, colesterol, deshabituació tabàquica. Determinació de risc cardiovascular i presa de pressió arterial
Comptem amb un gran espai dedicat a la naturopatia i homeopatia.