El centre Kumon Igualada – Poble Sec, situat als baixos del carrer Calaf, núm. 16, va néixer fa 11 anys amb un objectiu: que els infants de la comarca trobessin un lloc on aprendre matemàtiques i accedir a mètodes de lectura d’una manera excepcional, que els omplís de coneixements, confiança, ganes d’aprendre i independència en l’aventura de l’estudi. Actualment, gairebé 60 famílies i 100 alumnes confien en nosaltres.
El mètode Kumon ofereix als seus alumnes i famílies una atenció totalment personalitzada. A Kumon, sabem que cada infant té rendiments diferents; per això, tots comencen per un nivell en què se senten còmodes, independentment del seu nivell escolar, i estudien segons les seves pròpies capacitats per transformar-se en la millor versió d’ells mateixos. De la mateixa manera, gràcies al mètode autodidacte aprenen a assolir tots sols els objectius que es proposen, acompanyats per la família i el professor del centre.
Al centre Kumon Igualada – Poble Sec tenim una sala d’espera per a les famílies. Hi ha facilitat d’aparcament, gràcies a una zona d’aparcament gratuïta a 50 metres del centre. Estem molt a prop del conegut edifici de Punto Blanco, així que també s’hi pot arribar caminant des de pràcticament qualsevol lloc de la ciutat.