A Quiro Creixent trobaràs una gran varietat de teràpies naturals perquè trobis la que millor s’adapti a la teva necessitat.
Massatges terapèutics, esportius, antiestrès, energètics, Reflexologia podal, acupuntura, auriculopuntura, Psicologia Cognitiva-conductual, Flors de Bach, Naturopatia Holística, Dietoteràpia, Consulta de Astrologia, etc. Són teràpies molt diferents entre elles amb un objectiu comú: aconseguir tenir un equilibri físic, emocional, espiritual i mental.
També trobaràs, a les nostres instal·lacions, un espai d’activitats per poder fer:
Ioga hatha, Pilates, Yoguilates, Relaxacions terapèutiques (iniciació a la pràctica de la meditació), Chi kung o si ho prefereixes disposaràs d’un entrenador personal de Pilates o de Ioga adaptada a tu per hores. També organitzem conferències i tallers de diversos temes de creixement personal i espiritual com per exemple:
Gestió de les emocions, Coaching transpersonal, Feng Shui, Reiki Usui tots els nivells, Risoteràpia, autoestima, constel·lacions familiars i molts més.
Amb tota la nostra professionalitat i devoció, convertim la nostra feina en art per tu.
Si ets terapeuta o monitor i vols llogar per hores o per dies alguna de les nostres sales o cabines, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de la disponibilitat i tarifes.