YVETTE PONS

C/Sant Martí de Tous, 37
http://www.yvettepons.com
info@yvettepons.com
Tel.: 938046204
Reparteix domicili

L’Institut d’estètica Yvette Pons va iniciar la seva activitat l’any 1996, en unes modernes instal · lacions al carrer St. Martí de Tous d’Igualada. Desde llavors, aportem tractaments d’avantguarda destinada a solucionar qualsevol alteració estètica. Oferim tot tipus de comoditats per al benestar i la relaxació, acompanyades d’un tracte personalitzat per als nostres clients, tenint cura cada un dels detalls.
Oferim, doncs, sofisticats tractaments estètics corporals i facials amb les més innovadores tecnologies, un departament de medicina estètica i consultes de cirugia estètica amb els últims avanços científics, un servei de dietètica i nutrició macrobiòtica, un espai spa per tractaments holístics, tractaments de fotodepilació, laser, aparatologia mèdica i tractaments de bellesa.
Yvette Pons ha desenvolupat un concepte innovador a una nova alternativa en cosmètica per tractar totes les causes de les alteracions d’una manera totalment personalitzada i adequada a la fisiologia de pell de cada persona, aportant en cada cas els principis actius precisos i necessaris.